Cautare

1482 de rezultate pentru "numere telefon" (3.00 secunde)
Cand o persoana il auzea pentru prima oara cantand, trebuia sa numere de cate ori canta pentru a sti cati ani mai are de trait.
Cei mai mici pasionati de mistere se pot bucura de o multime de activitati distractive - de la deslusit puzzle-uri, potrivit numere si litere intre ele si pana la vanatoare de comori.
mi-am cumparat o bluza cu cateva numere mai mici, in care eram constienta ca nu intru, iar apoi timp de noua zile nu am mancat absolut nimic, beam doar o ceasca de cafea fara zahar dimineata.
- Subiectul tulburat isi propune (inconstient) ca la final de saptamana sa numere zeci de parteneri. Evident ca nu recunoaste, adauga specialistul.
In plus, ceea ce ii bucura pe cei care tin aceasta dieta este ca nu se stau sa numere caloriile.
L-am apelat de la alte numere si i-am scris SMS-uri pline de compasiune. Am dat jos cateva kilograme, am imbatranit, m-am aprofundat din nou in analiza freudiana si mi-am descoperit un milion de defecte.
Ingerii, ghizii spirituali si Universul folosesc de asemenea numere ca o modalitate de a ne transmite semne. 1111 este frecvent folosita de fiintele divine pentru a ne ajuta sa alegem calea corecta, pentru a ne lumina viata si a ne usura parcursul.
ZODIA RAC Ti se pregateste un an in care sectorul profesional si cel financiar se arata a fi destul de ofertante si dinamice, indiciu cum ca poti realiza multe in 2019 daca-ti propui ca aceste domenii de viata sa se numere printre preocuparile tale.
Gratiile ferestrelor se corodeaza incet si usile cu vizeta isi expun randurile de vopsea de ulei si tablitele cu numere de celule din epoci succesive.
Eu va doresc sa aveti numere norocoase pana la 10000 si chiar mai mult si cu ghinion doar cele pe care vi le alegeti.
discursuri de aburire, doua-trei cadouri… "la revedere!”, dupa care masinile cu numere de DEP sau SEN demareaza in tromba, zgandarind tot praful de pe ulita, spre o alta destinatie.
discursuri de aburire, doua-trei cadouri… "la revedere!”, dupa care masinile cu numere de DEP sau SEN demareaza in tromba, zgandarind tot praful de pe ulita, spre o alta destinatie.
Noul Guvern a dat in mintea copiilor si, reeditand scenetele umoristice de la locale, cand primarii isi luau birourile proaspat nemobilate in primire, s-a apucat sa numere si sa-si imparta locul de odihna din urmatorul mandat.
Politistii de frontiera din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Bechet, judetul Dolj, au depistat pe sensul de intrare in tara, un autocamion marca Mercedes Benz cu numere de inmatriculare provizorii bulgaresti, valabile numai pe teritoriul statului bulgar.
Calafat, judetul Dolj, au depistat doi cetateni bulgari care conduceau un autoturism marca Opel, respectiv o rulota marca Chateau, care aveau aplicate numere de inmatriculare bulgaresti provizorii expirate.
Adica, sa-i numere colegii de partid toate ouale lui Nastase? Si asta in sedinta publica! Lovitura mai sub centura decat asta nu i-a aplicat Iliescu lui Nastase nici macar atunci cand a spus despre el ca-i arogant.
Ca vreti sau nu, "Replica” v-o trage (informatia, nu va basicati, interpretand gresit) de aproape 1.000 de numere.
In schimb, milioane spera sa prinda cele sase numere norocoase. Deja respectivul joc a reusit sa devina un sport national.
Operatia a fost destul de dificila pentru ca nu sint numere reprezentative sau semnificative pentru o anume perioada si am preferat sa le aducem oamenilor aminte de evenimentele mai importante petrecute la Botosani.
Restul stau la coada, cu bonuri, numere de ordine, ca la buteliile de pe vremea lui Ceausescu. E o imagine incredibila, bodyguarzi si coada la farmacie, un loc unde in mod normal te duci si iti cumperi civilizat ce iti trebuie si dupa aia mergi sa te tratezi.
google-analytics.com